Wanneer is ons eerstvolgende Repair Café gepland?
Klik op ‘Home’ of ‘Data en locaties

Home Nieuwsbrieven Data en locaties Nieuwsarchief  Huisregels  Vacatures Sponsors  Contact


                                                                                                                                                                                                                                                     

                                                                                                                                                                                                                     

Repair Café Stichtse Vecht © Alle rechten voorbehouden

Disclaimer

Webmaster: Kees Swierts

Laatste wijzigingen: 06 mei 2024

Meer nieuws

Disclaimer


De op deze website getoonde informatie wordt door Repair Café Stichtse Vecht met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Repair Café Stichtse Vecht verstrekt door middel van deze website louter informatie over diensten die door Repair Café Stichtse Vecht worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.


Repair Café Stichtse Vecht aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Repair Café Stichtse Vecht aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Repair Café Stichtse Vecht opgenomen informatie.


Verwijzingen naar sites die niet door Repair Café Stichtse Vecht worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Repair Café Stichtse Vecht uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Repair Café Stichtse Vecht worden onderhouden wordt afgewezen.

Mocht u onjuistheden tegenkomen op de website, of suggesties hebben ter verbetering, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons.